Κίνα άκαμπτο κιβώτιο που κατασκευάζει τη μηχανή κατασκευαστής

Ακριβώς εργασίες καλύτερες!

Guangdong Lishunyuan ευφυής Co. αυτοματοποίησης, ΕΠΕ.

Νέο προϊόν: Διπλό οπτικό Prositioning που κολλά τη μηχανή

Ειδήσεις

March 20, 2021

Στρατιωτικός εκπαιδεύω-μάθετε το ύφος στρατιωτών, ενισχύει την ποιότητά τους

Το Lishunyuan πραγματοποίησε μια στρατιωτική εκπαίδευση 12 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας όλο το προσωπικό επιχείρησης έλαβε τη ειδική εκπαίδευση. Η στρατιωτική εκπαίδευση για να ενισχύσει τη συνείδηση του σχεδίου διαχείρισης μόνιμων προσωπικών συνολικά, νέα αντίδραση ισχυρός-βραχιόνων υπαλλήλων που ορμιέται στη συνείδηση, προωθεί τη συνοχή ομάδων τελειότητας ως στόχο, άφησε τους ανθρώπους να δοκιμάσουν την ψυχή του σιδήρου, στενό τεμπεραμέντο στρατιωτών αισθήματος, προσωπική ανάβαση μέσω των δραστηριοτήτων, τήκοντας ομάδα, προσπάθειες να χτίσει μια ομάδα με την υψηλή περιεκτική ποιότητα και τη συνείδηση καλός, υψηλού επιπέδου της δυνατότητας καινοτομίας και εκτέλεσης στον πυρήνα της Ομάδας Διοίκησης.

 

        τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στρατιωτικός εκπαιδεύω-μάθετε το ύφος στρατιωτών, ενισχύει την ποιότητά τους  0

 

Η στρατιωτική πειθαρχία είναι όπως το σίδηρο, είναι όπως το χάλυβα, γενναίο για να αντέξει το φορτίο, να προσπαθήσει για πρώτης τάξεως. Αυτήν την ημέρα, Lishunyuan διοργάνωσε την τελετή «βαθμολόγησης» της στρατιωτικής εκπαίδευσης, και τα αποτελέσματα της κατάρτισης αυτών των ημερών παρουσιάστηκαν ένα προς ένα και σημειώθηκαν από τα διοικητικά μόνιμα προσωπικά της επιχείρησης.

 

       τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στρατιωτικός εκπαιδεύω-μάθετε το ύφος στρατιωτών, ενισχύει την ποιότητά τους  1

 

Αριστερός! «Μάρτιος επάνω! Στην άσκηση στρατιωτικής εκπαίδευσης, τα μέλη ομάδας ήταν το ένα σε συμφωνία με το άλλο. Ολοκλήρωσαν τις προκλήσεις της στρατιωτικής εκπαίδευσης με τα υψηλά πρότυπα της πειθαρχίας όπως το χάλυβα, που παρουσιάζει το πνεύμα για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να παρουσιάσουν το θάρρος να χρησιμοποιηθούν τα ξίφη.

 

       τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στρατιωτικός εκπαιδεύω-μάθετε το ύφος στρατιωτών, ενισχύει την ποιότητά τους  2

 

       τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στρατιωτικός εκπαιδεύω-μάθετε το ύφος στρατιωτών, ενισχύει την ποιότητά τους  3

 

Έπειτα, Lishunyuan θα παρουσιάσει ότι στη στρατιωτική εκπαίδευση δεν φοβάται τη δυσκολία, ενότητα και η συνεργασία, τολμά να είναι τα πρώτα του λεπτού ύφους της εργασίας στην καθημερινή εργασία, να τρέξει από την επιτάχυνση, να επιταχύνει την προώθηση της εργασίας της επιχείρησης σε ένα νέο επίπεδο!

 

      τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στρατιωτικός εκπαιδεύω-μάθετε το ύφος στρατιωτών, ενισχύει την ποιότητά τους  4

Στοιχεία επικοινωνίας